2021.11.19.

BLACK FRIDAY 100% MINDENKINEK

100%-BAN A LEGJOBB ZENÉKET HOZZUK ❗TARTSATOK VELÜNK 😊📻

RÉSZLETEK
2021.11.10.

Veszélyes, ritka mellékhatás lehet a Pfizer- és a Moderna-oltás vége, kiadták a figyelmeztetést

A BioNTech–Pfizer és a Moderna gyógyszergyártó vállalat koronavírus elleni vakcinájának ritkán előforduló mellékhatása lehet a szívizom- és a szívburokgyulladás, a két megbetegedést fel kell tüntetni a termékinformációban, és felhívni az egészségügyi szakemberek figyelmét a kockázatra – tájékoztatott pénteken az Európai Gyógyszerügynökség (EMA).

RÉSZLETEK
2021.11.08.

A legfrissebb adatok szerint imádjuk a szado-mazo szexet

Sokkal többen érdeklődnek a megkötözés és a durvulás iránt, mint korábban.

RÉSZLETEK
2021.11.06.

33%-os emelés vagy “a valaha volt legalacsonyabb jogdíj”? A szerzők egyik legnagyobb csatája jön Amerikában

Az Egyesült Államokban a stream után a szerzőknek járó jogdíjakról a Szerzői Jogdíj Bizottság (Copyright Royalty Board, CRB) dönt, a különböző piaci szereplők között egyeztetve. (Erről részletesebben itt írtunk.) A Bizottság a 2018 és 2022 közötti időszakra komoly jogdíjemelést írt elő – ez az a határozat, ami ellen 2019-ben fellebbezett a Spotify, a Google, a Pandora és az Amazon, amit a szerzők és az őket képviselő szervezetek “hadüzenetként” értékeltek. 2020 nyarán több jogi kérdésben a tech cégeknek adott igazat a bíróság, de a lényegi kérdés még mindig nem dőlt el.

RÉSZLETEK
2021.11.06.

Neurológus szakmai álláspontja a maszkviselésről!

Dr. Margareta Griesz-Brisson , PhD, Európa egyik vezető neurológus tanácsadója, a londoni Neurológiai Klinika orvosi igazgatója. Szakterülete a neurológia, a neuro-regeneráció, a neuroplasztika, a neurotoxikológia, a környezeti orvoslás és a fájdalomkezelés .Emellett orvosi-jogi szakértőként dolgozik az Egyesült Királyságban, Norvégiában, Németországban, Svájcban és az Egyesült Államokban.

RÉSZLETEK
2021.11.02.

Riport: Dr. Fiszter Zsuzsannával - A Mi Hazánk Mozgalom végrehajtási, hitelügyi szakpolitikussal

10 óra után a Best of rádióban és máshol is kérdezni fognak az új kormanyrendelettel kapcsolatban, amellyel valójában most tették kötelezővé a covid oltást.

RÉSZLETEK
2021.10.18.

Mészáros Lőrinc volt feleségével jött össze Joshi Bharat

Nem rejtőzködtek, de nem is akart bővebben nyilatkozni Joshi Bharat új szerelméről. A Blikk kapta lencsevégre az indiai származású televízióst és új párját, a Life TV-t üzemeltető Media Vivantis Zrt. elnökét, Kelemen Beatrixot.

RÉSZLETEK
2021.10.16.

A koronavírus miatt kérhet valaki kártérítést?

Kártérítési Ügyvéd – A koronavírus itthoni elterjedése felszínre hozhat számos jogi problémát.

RÉSZLETEK
1 2 3 4 5 6